Taller de reciclatge per a xiquets i xiquetes de Primària

Taller de reciclaje diseñado para alumnos de 6/8 años para introducir los conceptos reciclaje y reutilización y desarrollar el respeto hacia el medio ambiente: versión en castellano.

Taller de reciclatge dissenyat per alumnes de 6/8 anys per introduir els conceptes reciclatge i reutilització i desenvolupar el respecte al medi ambient: versió en valencià.

Taller de reciclatge

Després d’una llarga investigació a les xarxes, des de la nostra editorial, ens hem adonat de la necessitat de recursos i material docent tant en valencià com en castellà, de lliure ús i presentat amb qualitat editorial, per a iniciar als xiquets i xiquetes d’Infantil, de Primària i de Secundària en valors socials tan necessaris avui en dia com: la sostenibilitat, el respecte, la solidaritat i l’empatia.

Per a tractar de pal·liar aquesta manca de recursos, hem trobat adient dur a terme per compartir amb tots i totes vosaltres, una divertida presentació oberta i degudament estructurada, que tracta sobre l’educació ambiental, el respecte a l’entorn i la sostenibilitat. Està composta per 22 fulls que mitjançant la combinació de jocs, contes, il·lustracions i un llenguatge senzill, possibilita l’assimilació d’aquests conceptes a l’alumnat dels primers cursos de Primària.

Aquest taller de reciclatge ha estat creat amb els recursos necessaris per a ser impartit en forma de presentació, ja siga des de l’aula a les nostres escoles o en qualsevol col·lectiu o associació dels que formen part xiquets i xiquetes.

El taller de reciclatge ha estat pensat i dissenyat per a ser impartit a xiquets i xiquetes d’una franja d’edat compresa entre sis i vuit anys i té com a objectius principals:

Introduir d’una forma senzilla i amena els conceptes bàsics del reciclatge, el consum sostenible i la reutilització.
Desenvolupar actituds i valors de respecte a l’entorn i al medi ambient.

Si comprovem que el taller de reciclatge és del vostre gust i la seva difusió és l’adequada, no descartem la possibilitat que siga la primera de moltes més presentacions que tracten diferents temàtiques encarades a l’educació en valors per a grups d’alumnes de distintes edats.

Seguidament, trobareu un enllaç amb el qual podeu accedir a la presentació perquè la feu servir de forma lliure, responsable i gratuïta.

Enllaç a la presentació en pdf

 

download-pdf Valencià download-pdf Castellano

 

Deja un comentario